Beste gaven vi kunne fått!

Kjære alle sammen!

2 (5)

På en dag som denne, på min og Tores 33 bryllupsdag, fikk vi endelig positive nyheter ang. Tores kreft. Det er også på datoen ett år siden vi startet på vår reise til Chile.

Vi var på kreftavdelingen for å få svar på siste CT. Vi er helt satt ut og følelsene ligger langt fremme med tårer og smil. Samtlige svulster har minket!!!!!! Det er første gang vi har fått gode nyheter siden sykdommen kom og den beste gaven vi kunne fått på vår bryllupsdag! Vi er helt satt ut av glede og takknemlighet for å få oppleve dette.

Likevel er vi oss fullstendig bevisst på at Tore fortsatt er alvorlig syk og at ting kan snu igjen. Men vi bevilger oss å bare føle glede og ha et forsterket håp akkurat nå.

Siden sist: I april tappet han ca 9L bukvæske. Ja! 9L!!!!!!!! Når det er så mye presser det både på lunger og annet så allmenntilstanden var ikke rare greiene.  Den siste tiden har han vært dårlig og lagt mye, og det kan nok tilskrives den økte bukvæsken.

Den siste tiden har vært litt tøff siden Tore har hatt en del bivirkninger fra medisinen han får på sykehuset. Selv om det ikke er noen medisiner uten bivirkninger så er noen verre enn andre. Bla. har han fått sår i munnen som begrenser hva han kan spise (får medisin for det og er på bedringens vei nå). Han har fått tynnere hud og med det kommer det lettere sår, som igjen gror dårlig. Neglerotbetennelser på alle fingrene som gjør det meste vanskelig. Og igjen har bukvæsken økt fort, og presset mot lungene er stort. I tillegg hovner beina voldsom opp. Hjemmesykepleien fikk lindet de og det hjalp mye. Vi har bare positive ting å si om både kreftkoordinator og hjemmesykepleien i Sula kommune. Tore føler seg så godt ivaretatt.  

Mai var en fantastisk måned. Tore begynte på kortison og fikk en boost med energi. Litt for mye til tider synes jeg “blinkeikon”  Mange prosjekt som har lagt brakk i årevis ble påbegynt. Ja han ble rett og slett hyper. Jeg har ikke sett på maken! Men dessverre er det vel alltid sånn at er noe bra ja så har det også en bakside, og dette kom ganske snart frem i form av søvnproblemer. Han fikk rett og slett ikke sove på natta. Dette resulterte i baking og diverse annet, ikke meg imot som våknet til deilig bakst 😉 Men det går ikke i lengden å få så lite søvn. Heldigvis ble han medisinert (for det også) så det er blitt litt bedre, men jeg kan fortsatt våkne enkelte dager til fersk bakst.

På mandag skal Tore innlegges for ny tømming, men over ferien skal han få lagt inn fast dren. Det blir godt for ham å slippe at magen fylles så voldsomt opp. I tillegg så blir vi litt friere til å reise og gjøre ting vi har lyst til. Vi ser lyst på sommeren og gleder oss samtidig over at snart kommer Sondre og Natalia flyttende.

Amor Y Paz.    Mariann

2 thoughts on “Beste gaven vi kunne fått!

  1. Ååå no blei e så glad at tårene trilla her.. 🥰😁
   Skikkelig superhærlig bryllupsgave og midtsommersgave.
   Ønska dåkke ei deilig midtsommershelg 😘☺️

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s