Reise tilbake i tid

Å gå i butikker utenom kjøpesentrene er som en reise tilbake i tid.  I positiv forstand sett fra mitt synspunkt. Som en barndoms butikk på 60 og 70-tallet.

2 (1)

De fleste butikkene på gateplan er bittesmå og med flere ekspeditører enn kunder.  Ekspeditørene plaprer i vei på spansk selv om vi fortvilet spør om de kan engelsk. “Hablas inglés”? På en butikk hentet de frem en “ekspert” på engelsk fra bakrommet …. som avslørte seg selv som totalt uten engelskkunnskaper. Hva han hadde skrytt på seg til de andre ekspeditørene vites ikke, men han sank nok et hakk på rangstigen etter vårt besøk stakkar.

Tilslutt fikk vi handlet “magebelteveske” på en liten veskebutikk hvor alle ekspeditørene var damer. Tore sjarmerte de i senk med sin Harøyiske uttalelse av Chiao, noe som fikk alle ekspeditørene til å fnise oss ut av dørene. Litt av en flørt. Tror ikke jeg sender han ut på shopping alene 😉

2

Avslutter med kveldshimmelen i går! Ha en fin kveld alle sammen. Her er dagen så vidt igang!

22

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s