Det nærmer seg og reisen begynner

Egentlig begynte vel reisen den dagen vi fikk beskjeden om at det ikke fantes noen behandling for den krefttypen Tore har. For dette er ikke bare en reise i bokstavelig forstand men også en reise i følelser, tanker, refleksjoner og handlinger etter at man har fått beskjed om at en man er glad i har kort tid igjen å leve.

Alt som har hendt den siste tiden har ført oss gjennom en berg og dalbane i følelser fra total håpløshet til stor optimisme og takknemlighet. Takknemlighet og ydmykhet over å motta så stor støtte fra mennesker vi har rundt oss i hverdagen men også fra mennesker som er litt perifere men som likevel har vist oss at de er der når det trengs. Det gjør noe med en og har virkelig snudd angst og fortvilelse til håp og optimisme. Vi skal kjempe og vi vet dere er med oss på veien. Det er for dere tanken om bloggen kom opp, men jeg ser nå at det vil bli godt å skrive og reflektere over det som skjer i livet vårt nå. Jeg håper at jeg vil klare å skrive så ofte som mulig uten å dynge dere ned med informasjon, men så velger dere jo selv hvor ofte dere vil besøke bloggen…… Vi vil selvsagt dele med dere alt vi opplever mellom behandlinger og sykehus også. Det å være i et fremmed land vil nok inn i mellom klare å adsprede tankene våre bort fra sykdommen og hvorfor vi er der, iallfall så lenge Tore er i den formen han er nå.

I dag skal vi på kreftavdelingen for å få svar på blodprøvene Tore tok i går. Så det kommer nok en ekstra post senere i dag.

Klem til dere alle ❤️

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s